Algemene voorwaarden

Bij aankoop van een artikel in de webwinkel van Stephanie Kaars gaat de klant akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

Prijzen en betalen

De prijzen van de producten in de webwinkel zijn allemaal vermeld in euro’s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. U kunt betalen door gebruik te maken van iDeal of door middel van overschrijving (in het laatste geval dient u een mail te sturen naar info@stephaniekaars.nl om een of meerdere boeken te bestellen).
Bij overschrijven maakt u het openstaande bedrag over op rekeningnummer NL02 INGB 0006 8491 54 t.n.v. S. Kaars te Broek in Waterland.

Bij betaling vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van onderstaande gegevens:
IBAN: NL02 INGB 0006 8491 54
BIC: INGBNL2A

Verzenden

Bij bezorging binnen Nederland betaalt u altijd een vast bedrag aan verzendkosten (3,95 euro), ongeacht hoeveel producten u bestelt. Na ontvangst van uw betaling zal de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen overgedragen worden aan PostNL. PostNL zal voor de levering van uw pakket zorgen. Bij niet op tijd bezorgen door PostNL is Stephanie Kaars niet aansprakelijk. Wanneer een bestelling niet binnen de verwachte 1 á 2 werkdagen verzonden kan worden, neemt Stephanie Kaars contact met u op. Stephanie Kaars is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of eventueel beschadigd raken van de verzonden producten. Indien vast is komen te staan dat Stephanie Kaars toch aansprakelijk is voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximaliseerd tot het orderbedrag.

Verzenden buitenland

Bij bezorging buiten Nederland betaalt u de verzendkosten naar het buitenland afhankelijk van het gewicht en de afmetingen van het pakket. Houdt u er rekening mee dat verzendingen naar het buitenland langer duren dan verzendingen binnen Nederland.

Overmacht

Stephanie Kaars is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens klant indien zij daartoe gehinderd wordt als gevolg van een omstandigheid die niet te wijten is aan schuld door Stephanie Kaars en een oorzaak betreft die buiten haar macht ligt. In geval van overmacht kan de klant Stephanie Kaars niet aansprakelijk stellen.