Stephanie

Aangenaam! Mijn naam is Stephanie Kaars (39) en ik ben schrijver, spreker en getrouwd met Mark (40). 
We hebben twee heerlijke kinderen. Sterre (11) is een wijze dame die vanwege lichamelijke beperkingen (door cerebrale parese) nog niet loopt en haar schoolwerk – ze zit in groep 7 – maakt met behulp van een spraakcomputer die ze met haar ogen bedient (eyetracking). En Sietse (7) is een sensitieve jongen die in groep 3 zit en (minstens!) rent voor twee.

Tot nu toe schreef ik 4 boeken (zie de shop. En bol.com voor de e-books, of lees deze gratis via Kobo Plus), ruim 700 columns voor de tijdschriften Mijn Geheim en Vriendin en honderden (human interest-) interviews, reportages en rubrieken voor Margriet, Mijn Geheim, Vriendin en Girlz! (zowel als journalist en chefredacteur in vaste dienst als freelance). Als je op de covers hieronder klikt, vind je een kleine greep uit mijn portfolio.

Sinds 2017 schrijf ik ook commerciële teksten in opdracht, ik verzorg o.a. de nieuwsbrieven voor Kinderdagpaleizen. Hiernaast ben ik voorzitter van Stichting Ster. Mijn volledige cv vind je hier: LinkedIn.

Van 2011 tot en met 2018 had ik naast mijn schrijfwerk een healing-praktijk. Ik gaf Reiki- en AuraTouch-behandelingen en Tarot-readingen. Maar sinds ontmoetingen met Rens Hendriks (vanaf 2016) ben ik zelf én is mijn kijk op healing langzaam maar zeker veranderd. Ik ben verder ‘ontwaakt’ en weet nu dat healing ook op andere manieren kan worden verspreid. Vanuit dit gevoel is mijn eigen helende kaarten-lijn ontstaan. En vandaar ook dat ik mijn praktijk in de oude vorm heb gesloten. 

Momenteel heel ik het liefst met woorden. Daarom vind je op deze site mijn nieuwste blogs, columns, gedichten en helende kaarten. Een podcast ‘helende verhalen’ is bovendien in de maak.

Iets te vragen of vertellen? Ik ben bereikbaar via s.kaars@outlook.com.